QUÈ FEM

ESTUDI DE GRAVACIÓ PROPI

posem a vostra disposició un dels millors estudis de gravació del Bages on podeu gravar falques publicitàries, covers, jingles per anuncis, midi files i doblatge així com maquetes per a grups musicals.

MANAGEMENT PROPI

per Espectacles infantils, Cercaviles, Música Tradicional, Cantautors, Jazz i grups de primera línea del Rock Català

DISCOTECA MÒBIL

8000 de watts de so i 12000 de llums, tot tipus de DJ´s per diferents estils musicals Techno, House, Dance, Progressiu, Alternatiu i també Rock Català i música disco anys 80

COMPOSICIÓ DE CANÇONS PERSONALITZADES

Aquest nou i original servei, va dedicat a aquella gent, que vol fer un regal especial a una persona especial. Nomès cal que ens digueules dades que voleu que surtin a la canço i nosaltres lo composem. Un regal original i únic que no oblidarà mai.

RODES DE PREMSA I ACTES OFICIALS PER A INSTITUCIONS I EMPRESES

Es aquest un dels nostres àmbits amb més experiència, ja que hem treballat amb diversos Ajuntaments,Entitats i Empreses de tota Catalunya, donant un servei a mida, segons les peticions dels clients. Això ho podem fer graciès a anys d'experiència i a la quantitat de recursos propis dels que gaudim.

SONORITZACIONS, IL•LUMINACIONS I MOBILIARI

Tenim la possibilitat de garantir un so i una il•luminació perfecte i adient per cada necessitat, siguin concerts, espectacles infantils o qualsevols tipus d'activitat que organitzem.

PRODUCCIÓ, CREACIÓ I ORGANITZACIÓ D'ACTES

Aquesta darrera proposta, consta d'un servei anomenat integral, en que el client ens diu quin tipus d'activitat necessita el pressupost que te inosaltres li fem tot, des de la idea fins el darrer detall, presentat un projecte adequat a cada situació. Inauguracions, Convencions, Jornades, Fires, etc...

LLOGUER D'EQUIPS DE SO

Lloguer d'equips de so, equips completes amb Rack de 500, 1000, 2000 i 3000 watts, especials per a xerrades,concerts, disco-mòbils, rodes de prems i tot tipus d'espectacles. Microfonia dinàmica i de condensador, etapes de potència, taules de so, llums, pont de llums de 3 a 9 metres, torres de llums 4000/8000 watts,reguladors,etc.

ANIMACIÓ INFANTIL

La companyia Pocasolfes som un grup que tenim com objectiu difondre aquelles cançons,músiques i danses que s'han cantat i ballat sempre per tal que nos'olidin mai, amb la finalitat que els més petits les puguin disfrutar i aprendre i els més grans recordar-les i reviure moment especials.